Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κατάσταση Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ ενόψει Μακάμπι!

Η κατάσταση Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ ενόψει Μακάμπι!
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 00:26

Να τους δώσει ρυθμό ώστε να μπουν πιο γρήγορα στα «θέλω» και στα «πρέπει» του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, θέλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον Σίμε Βρσάλικο και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Κροάτης δεξιός μπαξ ξεκίνησε στο φιλικό με την Άλκμααρ βασικός για πρώτη φορά και έπαιξε ένα ημίχρονο. Στο 46’ αντικαταστάθηκε από τον Γκονζάλο Άβιλα και ο Μαρτίνς είδε πράγματα που του άρεσαν. Όχι πολλά, αλλά για την ώρα του αρκεί ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Και δήλωσε αισιόδοξος πως θα είναι έτοιμος για τους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα.

Από την άλλη, ο Ζινκερνάγκελ ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και έπαιξε 72 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Αν και έπαιξε περισσότερο, ο Μαρτίνς τόνισε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ίσως και για αυτό να τον χρησιμοποίησε περισσότερο, για να «επισπεύσει» τη διαδικασία ετοιμότητάς του.

Δείτε τι ανέφερε ο Μαρτίνς: «Ο Βρσάλικο είναι μόλις μια βδομάδα στην ομάδα. Είναι ποιοτικός και έμπειρος παίκτης και είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι περίμενα. Θα είναι έτοιμος. Ο Ζίνκερναγκελ έχει παραπάνω προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα. Σήμερα έπαιξε παραπάνω. Είναι παίκτες που θέλουν ρυθμό, αλλά τους εμπιστευόμαστε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης