Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυμα ενότητας ενόψει Μακάμπι, από τον Θρύλο! (photo)

Μήνυμα ενότητας ενόψει Μακάμπι, από τον Θρύλο! (photo)
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 10:44

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα. Μπροστά του υπάρχει το πρώτο επίσημο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο καιρός πέρασε και από την τελευταία φορά που είδαμε επίσημο ματς… έτρεξε. Και έφτασε εδώ, 10 ημέρες πριν το μεγάλο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, στο Ισραήλ. Ο Θρύλος έχει μπροστά ένα μικρό διάστημα, για να βάλει «πινελιές» και να εμφανιστεί στις 20 του μήνα αρκετά έτοιμος, για να κάνει ένα καλό ματς στο γήπεδο της Μακάμπι. Και να προσπαθήσει να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα, για να ολοκληρώσει τη «δουλειά» στο Καραϊσκάκη και να περάσει στον επόμενο γύρο.

Και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι επικεντρωμένος στην επίτευξη αυτού του στόχου. Ένας-ένας, οι στόχοι για τη νέα χρονιά, πρέπει να υλοποιηθούν και ο Ολυμπιακός δουλεύει εντατικά, με προσήλωση και με πάθος! Το μήνυμα που στέλνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι για την επόμενη ημέρα και το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο πλέον είναι πολύ κοντά, είναι ένα μήνυμα ενότητας και συγκέντρωσης, στα επίσημα ματς που έρχονται…

Δείτε:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δώστε του το «9»

Δώστε του το «9»

ΟΚ, υπερβολή. Αλλά υπερβολικά συχνά σκοράρει και ο Σισέ, τι να κάνουμε…