Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάρτηση «φωτιά» για Σκάρπα, που δείχνει Θρύλο! (photo)

Ανάρτηση «φωτιά» για Σκάρπα, που δείχνει Θρύλο! (photo)
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 13:44

Έρχεται και πιθανώς… άμεσα; Ή είναι ένας προάγγελος για τον Γενάρη; Ο Σκάρπα σε ανάρτηση «φωτιά», που φουντώνει το ενδιαφέρον! Σε στόρι στο Instagram ο Βραζιλιάνος άσος που θέλει ο Ολυμπιακός, με το γραφείο που τον εκπροσωπεί και emojis αεροπλάνο και ελληνική σημαία! Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και μάλιστα σημαντικές!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ένα στόρι στο Instagram είναι που κάνει… όλη τη δουλειά! Το στόρι είναι από το LA Football Consulting, γραφείο μάνατζερ, με ένα «ευχαριστώ» στη φωτό, τον Γκουστάβο Σκάρπα και το γραφείο FFP να είναι tagged και παράλληλα στη φωτογραφία να έχει μια ελληνική σημαία και ένα αεροπλάνο. Πράγμα που μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση του Σκάρπα και τον Θρύλο, αλλά και την πιθανότητα ο άσος της Παλμέιρας να έρθει στην Ελλάδα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ούτε με λάσο… (video)

Ούτε με λάσο… (video)

Ο Ζοβάνε Καμπράλ παραδίδει μαθήματα ντρίμπλας και εκρηκτικότητας, κάθε φορά που πατάει το χορτάρι.