Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαβορί την Ντεμίρσπορ δίνουν οι Τούρκοι, για Ονιεκουρού

Φαβορί την Ντεμίρσπορ δίνουν οι Τούρκοι, για Ονιεκουρού
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 15:26

Συνεχίζουν καθημερινά να ασχολούνται με τον Ονιεκουρού, στην Τουρκία. Οι γείτονες βρίσκουν το θέμα του Νιγηριανού εξτρέμ του Ολυμπιακού πολύ ενδιαφέρον και ασχολούνται εκτενώς μαζί του, καθημερινά. Μετά τα χθεσινά σενάρια, τα οποία τον έφερναν στην Τουρκία, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα εκεί, ήρθε και η επιβεβαίωση, από τον ίδιο. Σας τη δείξαμε νωρίτερα.

Στο μεταξύ, οι Τούρκο δεν… ηρεμούν. «Ψάχνονται» πολύ για το θέμα Ονιεκουρού, με την επικαιρότητα γύρω από το όνομα του νεαρού εξτρέμ να αλλάζει διαρκώς. Συνεχίζεται ο «χορός» των δημοσιευμάτων από την Τουρκία, για τον Νιγηριανό άσο, ο οποίος είναι στην Κωνσταντινούπολη. Και τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε μια ομάδα! Φαβορί την Ντεμίρσπορ δίνουν οι Τούρκοι, για τον Ονιεκουρού.

Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν -θεωρητικά- από την αρχή στο παιχνίδι και δείχνει να είναι, αυτή τη στιγμή πιο κοντά στο να κάνει δικό της τον παίκτη. Μένει να φανεί αν οι γείτονες πέφτουν μέσα στο θέμα, ή αν όπως σε άλλες υποθέσεις, δεν το… έχουν, το ρεπορτάζ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης