Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο στόρι με Σκάρπα, παραμένει στο «κόκκινο» η αγωνία (photo)

Νέο στόρι με Σκάρπα, παραμένει στο «κόκκινο» η αγωνία (photo)
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 15:45

Σας αναφέραμε νωρίτερα ένα στόρι στο Instagram, το οποίο είχε tag τον Γκουστάβο Σκάρπα, το γραφείο που τον εκπροσωπεί και ένα άλλο γραφείο, το LA Football Consulting και το οποίο έδειχνε εμπλοκή του Βραζιλάνου με την Ελλάδα. Άρα προφανώς και με τον Θρύλο. Το στόρι αυτό έδειχνε ένα αεροπλανάκι με την ελληνική σημαία, γεγονός που άφηνε συγκεκριμένες εντυπώσεις, γύρω από το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γκουστάβο Σκάρπα, στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου, αυτή τη στιγμή κιόλας. Άμεσα.

Η ανάδειξη του θέματος (από εμάς, αλλά και από άλλα Μέσα στη συνέχεια, στη χώρα μας) έφεραν την αλλαγή της ιστορίας αυτής, με νέα. Στην οποία το tag του Σκάρπα βγήκε και έμεινε μόνο εκείνο του FFP Agency, του γραφείου που τον εκπροσωπεί. Προφανώς με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι του γραφείου θέλησαν να βάλουν ένα στοπ στις σκέψεις περί έλευσης του Σκάρπα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Για τώρα δηλαδή, γιατί ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παλεύει να τον φέρει, αν όχι τώρα, τον Γενάρη. Προφανώς το νέο στόρι που αναρτήθηκε θέλησε να δείξει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αυτή τη στιγμή. Ότι ο Σκάρπα δεν... μπαίνει στο αεροπλάνο που λέμε, αυτή τη στιγμή...

«Γυρίζω σπίτι», έγραψαν από το γραφείο μάνατζερ που έκανε το στόρι, δίχως τον Σκάρπα αναφέρεται στην ιστορία. Στη φωτό είναι ο Βραζιλιάνος παίκτης, με τον οποίο προφανώς οι άνθρωποι του γραφείου είχαν συνάντηση στη Βραζιλία. Όπως και να ‘χει, η ιστορία είναι σε εξέλιξη και κάθε μικρή ή μεγάλη τροπή, την οποία παίρνει, μπορεί να καθορίσει την τελική της έκβαση. Η οποία βεβαίως θέλουμε όλοι να φέρει τη μεταγραφή του Σκάρπα στον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης