Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο... σκράπες είστε τελικά;

Πόσο... σκράπες είστε τελικά;
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 21:04

Εντάξει, καλοκαίρι είναι, λογικό να θέλει ο καθένας να λέει την ιστορία του. Αρχικά να βάλουμε κάτω την περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα. Μιλάμε για παιχταρά. Έχοντας κατακτήσει δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τεράστια ποιότητα. Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί πάνω του εδώ και καιρό και θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα. Και θα τον φέρει στην Ελλάδα. Η Παλμέιρας δείχνει ανυποχώρητη για τον Βραζιλιάνο άσο, θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο μαζί του. Κάτι που σημαίνει πως έτσι, ο Σκάρπα θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό τέλη Δεκέμβρη.

Ένα τιτίβισμα Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, έβαλε μέσα την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ότι ο παίκτης θα πάει εκεί. Και φυσικά, επειδή από… σκράπες άλλο τίποτα, έβαλαν μπροστά και οι γνωστοί προπαγανδιστές. Ας το κάνουμε λιανά λοιπόν. Να πάρουμε και ένα άλλο σενάριο. Άντε και ο παίκτης υπογράφει στη Νότιγχαμ και έρχεται δανεικός στον Ολυμπιακό. Ποιον θα χαλάσει; Γιατί; Αφήστε τα σενάρια και πάρτε το χαμπάρι. Ο Σκάρπα, στον Ολυμπιακό θα έρθει. Την ερυθρόλευκη φανέλα θα φορέσει και θα κάνει ωραία πράγματα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε μια μεταγραφή, σε μια συμφωνία, πάντα μπορούν να μπαίνουν πολλές λεπτομέρειες στο τραπέζι. Σας έχουμε εξηγήσει κατά καιρούς, κάτι ακόμη. Ο Ολυμπιακός, από τη άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ, ωφελημένος θα είναι. Για τα καλά… Και θα το δείτε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης