Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ζωή του Λαλάκη: Δευτέρα ΠΑΟΚ, Τετάρτη Παναθηναϊκός, στα ρεπό ΑΕΚ, κάθε μέρα αντι-Ολυμπιακός

Η ζωή του Λαλάκη: Δευτέρα ΠΑΟΚ, Τετάρτη Παναθηναϊκός, στα ρεπό ΑΕΚ, κάθε μέρα αντι-Ολυμπιακός
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 11:53

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει να βάλει απέναντί του όλη την αθλητική αναγνωστική κοινότητα. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει τη Δευτέρα να του τα «χώνουν», οι Παναθηναϊκοί, την Τετάρτη οι Αεκτζήδες, στα ρεπό του οι Παναθηναϊκοί και κάθε μέρα του χρόνου οι Ολυμπιακοί, έχει… κάψα με τον Σκάρπα. Δεν του είναι εύκολο του Λαλάκη και του κάθε Λαλάκη, να βλέπει τον Ολυμπιακό να κάνει μεταγραφές, να κλείνει παίκτες, να προοδεύει. Δεν του είναι εύκολο να ακούει για Θρύλο, για Νότιγχαμ και ειδικότερα για Μαρινάκη. Έτσι, η κάψα του αυτό το διάστημα, με τον Γκουστάβο Σκάρπα, έχει πιάσει… δυσθεώρητα ύψη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάζουμε για την ενόχληση του Λαλάκη για τον Γκουστάβο Σκάρπα και… γελάμε. Και η «κάψα» αυτή, αυτή η ενόχληση έρχεται από τον άνθρωπο, ο οποίος είναι Δευτέρα ΠΑΟΚ, Τετάρτη Παναθηναϊκός, στα ρεπό ΑΕΚ, κάθε μέρα αντι-Ολυμπιακός. Εντάξει, Παναθηναϊκός μπορεί να είναι και την Τρίτη, την Παρασκευή, την Κυριακή. Κάποιες φορές μπορεί να γίνεται Πόρτο, Χάντερσφιλντ, Μίλαν, Άρσεναλ, την άλλη εβδομάδα θα είναι Μακάμπι Χάιφα… Έχει πολλές ομάδες ο Λαλάκης και ο κάθε Λαλάκης και τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα…

«Κάψα» είναι, θα περάσει. Όταν θα δουν οι Λακάκηδες αυτού του τόπου τον Σκάρπα στα ερυθρόλευκα, όλα θα έρθουν και θα… δέσουν.

Διαβάστε επίσης

«Βράχος» στο κέντρο

«Βράχος» στο κέντρο

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Γιαν Εμβιλά, στο Ισραήλ. Και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, φυσικά, αλλά και γενικά στη σεζόν.