Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τικίνιο: «Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός, θα είμαστε έτοιμοι»

Τικίνιο: «Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός, θα είμαστε έτοιμοι»
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 23:58

Ο Τικίνιο Σοάρες ήταν αυτός που μείωσε στο 80’ για τον Ολυμπιακό, στο φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος φορ σκόραρε το δεύτερο του γκολ στα φετινά φιλικά, κάνοντας το 2-1. Μετά τη λήξη του ματς, ο Τικίνιο εξέφρασε τη σιγουριά του, ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Συγκεκριμένα, ο Τικίνιο δήλωσε: «Είμαι λυπημένος, γιατί χάσαμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, αλλά δε τα καταφέραμε, θα είμαστε όμως έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μακάμπι. Προσπαθώ πολύ να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω όσο μπορώ και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Όλοι δουλεύουν πάρα πολύ και θα καταφέρουμε τους στόχους μας και πιστεύω, ο Ολυμπιακός με χρειάζεται να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα και είμαστε έτοιμοι σαν σύνολο να δώσουμε τα πάντα».

Διαβάστε επίσης