Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανησυχητικό το λεπτό των γκολ

Ανησυχητικό το λεπτό των γκολ
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 10:19

Ο Ολυμπιακός στο φιλικό με τον Άρη εμφάνισε αρκετά θετικά στοιχεία, αλλά έβγαλε και αδυναμίες, οι οποίες όσο πλησιάζει το πρώτο ματς με τη Μακάμπι, ανησυχούν τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να δέχεται δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό (74’, 75’) και αυτή η δυσκολία στο να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεχόμενος ακόμη ένα γκολ, μέσα σε ένα λεπτό, είναι που προβληματίζει ιδιαιτέρως τον Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να πέσει σε τέτοια «παγίδα» στο Ισραήλ. Ο αντίπαλος μπορεί να βρει γκολ. Μπορεί και όχι. Αν όμως αυτό συμβεί, ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι αρκετά ήρεμος, ψύχραιμος και σοβαρός, ώστε να το διαχειριστεί και να μην πέσει «θύμα» αιφνιδιασμού, όπως έπεσε το βράδυ της Δευτέρας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». ΟΚ, στο «Σάμι Οφέρ» δεν θα δούμε την 11άδα την οποία είδαμε στην έδρα του Άρη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μιλάμε για τη συνολική συμπεριφορά της ομάδας και για το γεγονός ότι δέχθηκε διπλό «σοκ» μέσα σε ένα λεπτό, χάνοντας τη συγκέντρωσή της και την ψυχραιμία της.

Στο Ισραήλ, αλλά και στο Καραϊσκάκη, μια εβδομάδα μετά, όλα μπορούν να συμβούν. Και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση φουλ, από όλους τους παίκτες…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Η προετοιμασία τελείωσε. Μερικές μικρές «πινελιές» θα μπουν τις προσεχείς ημέρες και φύγαμε για την πρώτη μάχη!