Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Super League: Πάλι συντριπτική πλειοψηφία υπέρ Κλάτενμπεργκ!

Super League: Πάλι συντριπτική πλειοψηφία υπέρ Κλάτενμπεργκ!
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 16:32

Η Super League στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ. Με συντριπτική πλειοψηφία, συγκεκριμένα με ψήφους 10-3-1 η διοργανώτρια αποφάσισε ότι θέλει να παραμείνει ο Αγγλος στην ΚΕΔ και για τα δυο επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι πάει σε ρήξη με τον Μπαλτάκο που πρότεινε τον Μπένετ, συμπατριώτη και συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ, άρα θα κληθούν να παρέμβουν οι ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ που επίσης επιθυμούν την παραμονή του Κλάτενμπεργκ. Επίσης, αποφασίστηκε, πως αν η ΕΠΟ δεν κρατήσει τον Άγγλο, η Super League να τον προσλάβει ως τεχνικό σύμβουλο διαιτησίας.

Πριν την ψηφοφορία, σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε επίθεση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο επειδή πρότεινε διάδοχο του Κλάτενμπεργκ. Ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει για τον επόμενο αρχιδιαιτητή του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς οι ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ θέλουν οι ΠΑΕ να έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, υπάρχει και συντριπτική πλειοψηφία υπέρ Κλάτενμπεργκ. Μειοψήφισαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος και Λαμία. Υπέρ της παραμονής του Αγγλου ψήφισαν οι: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Ιωνικός, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που η Super League τάσσεται υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ. Μάλιστα, μετά το ΔΣ της Δευτέρα (4/7), έστειλε επιστολή στις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ με την οποία ζητεί την αρωγή τους για να παραμείνει στο τιμόνι της ΚΕΔ.

Η SUPER LEAGUE αποφάσισε ομόφωνα να γίνει ομάδα εργασίας για την ανεξαρτηροποίηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου απο την ΕΠΟ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου και ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος»

«Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου και ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος»

Ο πρόεδρος της SL στο ΔΣ της διοργανώτριας έκανε λόγο για «δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια». Αλαφούζος: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ και είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο από την ΕΠΟ;».