Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβασμένος και πολύ προσεκτικός

Διαβασμένος και πολύ προσεκτικός
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 09:41

Μετράμε αντίστροφα. Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη μεγάλη μάχη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν τα… ρέστα του. Το ευρωπαϊκό του μέλλον. Και αναλόγως με την εξέλιξη των αναμετρήσεων με τη Μακάμπι, ο Ολυμπιακός θα καθορίσει εν πολλοίς τη σεζόν του. Το πως θα κινηθεί σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, μεταγραφικά, οικονομικά. Τα ματς με τη Μακάμπι έρχονται πολύ νωρίς και έχουν ύψιστη σημασία. Και ο Θρύλος οφείλει να είναι έτοιμος. Είναι, άλλωστε νωπή η περσινή απώλεια, στα προκριματικά του Champions League, απέναντι στη Λουντογκόρετς…

Και ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να την πατήσει ξανά με τον ίδιο τρόπο. Η ομάδα είναι διαβασμένη και ικανή. Είναι σοβαρή και με πλάνο. Ακόμη και αν δεν έχει καταφέρει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, να εντυπωσιάσει, αυτή τη στιγμή, δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αυτό. Αλλά τον ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικός. Ο Ολυμπιακός έπαθε (Λουντογκόρετς) και έμαθε (ενόψει Μακάμπι Χάιφα). Ο Μαρτίνς ξέρει ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί να την ξαναπατήσει.

Τα περσινά ματς με τη Λουντογκόρετς πρέπει να λειτουργήσουν ως οδηγός. Ως παράδειγμα προς αποφυγή. Πρέπει να είναι, ακόμη και τώρα, καμπανάκι, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αρχίζει από νωρίς στα δύσκολα. Και έχει την ευκαιρία να ξορκίσει και τους «δαίμονες» του περσινού καλοκαιριού, κάνοντας αυτό που πρέπει. Αυτό που μπορεί… Ο Ολυμπιακός θα πάει στο Ισραήλ διαβασμένος και πολύ προσεκτικός και έτσι θα τα καταφέρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης