Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού διατίθεται και online από το RED store!

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού διατίθεται και online από το RED store!
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 11:43

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το περασμένο Σάββατο τη νέα φανέλα του. Υπέροχη ερυθρόλευκη, με σύγχρονες γραμμές και παραδοσιακό λουκ, ταυτόχρονα, έκανε θετική εντύπωση και άρεσε στο κοινό του Ολυμπιακού. Ήδη οι πρώτοι ΓΑΥΡΟΙ έσπευσαν στο Καραϊσκάκη, την ημέρα παρουσίασής της κιόλας, για να την προμηθευτούν και να τη φορέσουν στο γήπεδο, στο φιλικό με την Άλκμααρ, το περασμένο Σάββατο στον Ναό.

Ωστόσο, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή μόνο μέσω των φυσικών καταστημάτων RED store στο Καραϊσκάκη και στο Μοναστηράκι. Αλλά διατίθεται και online. Μέσω του επίσημου e-shop του RED store, το www.redstore.gr.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει να την προμηθευτεί, μπορεί πλέον να το πράξει και μέσω ίντερνετ, από το κινητό ή τον υπολογιστή του. Ή και τηλεφωνικά φυσικά, στα γνωστά τηλέφωνα που βρίσκει κανείς στη σελίδα του RED store.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης