Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Λουκεμπάκιο που «ακούγεται» για τον Θρύλο (videos)

Αυτός είναι ο Λουκεμπάκιο που «ακούγεται» για τον Θρύλο (videos)
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 10:18

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητεί ποδοσφαιριστή για τα εξτρέμ, όπου χρειάζεται ενίσχυση. Ονόματα «πάνε και έρχονται» και η λίστα άλλοτε μεγαλώνει, άλλοτε μικραίνει… Ο Θρύλος είναι σε διαρκή επαφή με ατζέντηδες, με παίκτες και προσπαθεί να κλείσει θετικά και αυτό το θέμα. Και ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου «ακούγεται» για τον Ολυμπιακό, είναι εκείνο του Ντόντι Λουκεμπάκιο. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Χέρτα Βερολίνου.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει γεμάτες χρονιές, έχοντας «γράψει» ήδη 111 συμμετοχές με τις Χέρτα, Βόλφσμπουργκ (δανεικός) και Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχοντας παράλληλα 23 γκολ και 19 ασίστ. Έχει φορέσει παράλληλα τη φανέλα των Άντερλεχτ (Βέλγιο), Τουλούζ (Γαλλία) και Γουότφορντ (Αγγλία). Δυνατή καριέρα έχει μέχρι στιγμής ο 25χρονος άσος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, αλλά έχει κληθεί και στην ανδρική το Νοέμβριο του 2020, με τέσσερις συμμετοχές από τότε μέχρι σήμερα. Παίζει κυρίως δεξιά και συγκλίνει, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά, αλλά και περιφερειακά της περιοχής. Έχει συμβόλαιο με τη Χέρτα μέχρι το 2024 και δεν είναι φθηνός (7,5 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt).

Δείτε τον σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Πέδρο Μαρτίνς, ο «κατάσκοπος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το Σάββατο τον αγώνα Σούπερ Καπ της Μακάμπι, με την Μπερ Σεβά.