Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός λίστας Άβιλα, Κούντε και Γκάρι...

Εκτός λίστας Άβιλα, Κούντε και Γκάρι...
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 00:42

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους 28 ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα «παλέψει» κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, στα ματς σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης», για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την πρώτη ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου, για τη σεζόν 2022-23, απουσιάζει ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς και οι Γκονθάλο Άβιλα και Πιέρ Κούντε. Για τον Γκάρι ήταν γνωστό, λόγω του τραυματισμού του. Η απουσία του Άβιλα, ωστόσο, προκάλεσε έκπληξη. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον Ισπανό μπακ.

Ο Ισπανός υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο στη λίστα έπρεπε να δηλωθούν γηγενείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είχε μόνο τον Τζολάκη και τον Ανδρούτσο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μπορούσε να δηλώσει οκτώ Έλληνες, εκ των οποίων οι τέσσερις έπρεπε να προέρχονται από τις Ακαδημίες του. Δεν έχει τέσσερις, από τους λεγόμενους, γηγενείς, παρά μόνο τους Τζολάκη και Ανδρούτσο.

Ίσως, λοιπόν, λόγω του Ανδρούτσου «κόπηκε» ο Άβιλα, ώστε να είναι αυτός... πίσω από τον Βρσάλικο.

Όσον αφορά στον Κούντε, όπως όλα δείχνουν, ο Καμερουνέζος χαφ δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί.

Να σημειωθεί, ότι εκτός λίστας είναι και οι Φαντιγκά, Κούτρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κρίστινσον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης