Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπρώχνει» το θέμα του εξτρέμ ο Ολυμπιακός

«Σπρώχνει» το θέμα του εξτρέμ ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 11:14

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στα επικείμενα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα. Πρώτο στο Ισραήλ, δεύτερο στο Καραϊσκάκη. Και έτσι κάπως προχωρά με την προετοιμασία του, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Όλος ο Ολυμπιακός, όμως, δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Και έτσι, υπάρχουν περισσότερα ζητήματα, πέραν του αγωνιστικού, τα οποία η ομάδα του Πειραιά «τρέχει», παράλληλα με την προετοιμασία για το παιχνίδι στη Χάιφα, την προσεχή Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει την ομάδα του και έχει βάλει προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ. Είναι μια θέση αυτή, στην οποία ο Θρύλος έχει ρίξει το βάρος του και θέλει να έχει άμεσα εξελίξεις.

Η φημολογία ότι οι επαφές με ένα παίκτη υψηλού επιπέδου προχωρούν, ολοένα και εντείνεται. Αυτό που… ψιθυριζόταν αρχικά και τώρα συζητείται έντονα, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προχωρημένες επαφές με έναν εξτρέμ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην ενδεκάδα. Με μια εξαιρετική περίπτωση, η οποία θα μπορούσε να κλείσει, αλλά θα χρειαστεί βεβαίως περισσότερη δουλειά, από πλευράς Θρύλου. Είναι δεδομένο ότι οι δύσκολες περιπτώσεις αυτές, χρειάζονται πάντα το «κάτι παραπάνω», για να τελειώσουν και να κλείσουν. Και ο Ολυμπιακός έχει μάθει να κάνει σωστές διαπραγματεύσεις, ενώ έχει και τη βαρύτητα, ως ομάδα, για να δελεάσει οποιονδήποτε παίκτη, να έρθει στην Ελλάδα.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει «ζεστή» μια πολύ δυνατή υπόθεση εξτρέμ και εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Πολύ άμεσα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης