Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν θέλουμε να έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ας έχουμε το 0-3 στη Φενέρ (video)

Αν θέλουμε να έχουμε κάτι στο μυαλό μας, ας έχουμε το 0-3 στη Φενέρ (video)
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 11:31

Στις 30/9/2021 ο Ολυμπιακός πήγε στην έδρα της Φενερμπαχτσέ, για να παίξει για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ένα ματς αν μη τι άλλο δύσκολο. Ένα ματς το οποίο ελάχιστοι περίμεναν να έχει την εξέλιξη, την οποία εντέλει είχε. Ένα ματς, το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει… ιδανικό για τον Ολυμπιακό, ενόψει Μακάμπι Χάιφα. Ο Θρύλος, αν αυτή τη στιγμή επέλεγε ένα ματς να… αντιγράψει, θα ήταν δεδομένα αυτό.

Γρήγορο γκολ, στην κόντρα. Υποδειγματική τακτική διαχείριση. Με το προβάδισμα στην ανάπαυλα και με φρέσκια διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Με… βιονικό Μασούρα, να «χτυπάει» δύο φορές στις 62’ και στο 68’ και να τελειώνει την υπόθεση νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Εκείνο το ματς θα μπορούσε να αποτελέσει, αυτή τη στιγμή, οδηγό, για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική διαχείριση, τακτικά, του γκολ που πέτυχε νωρίς και του προβαδίσματος, το οποίο εκείνο το γκολ του έδωσε. Ιδανική αντίδραση του Θρύλου στην κόντρα και καίρια «χτυπήματα» στο σκοράρισμα, τα οποία έφεραν ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι… αδυνατούσε να χάσει. Ιδανικά θα ήθελε να δείξει το ίδιο και την προσεχή Τετάρτη.

Ας θυμηθούμε…

Διαβάστε επίσης