Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Αμούζου! (photo)

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Αμούζου! (photo)
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 18:29

Μόνο… μυστικό δεν είναι, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ από το «πάνω ράφι» για την ενίσχυση του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νέο όνομα «παίζει» στα μεταγραφικά θέματα του Θρύλου, ο λόγος για τον Φρανσίς Αμούζου!

Ο Αμούζου πρόκειται για δεξί εξτρέμ, που ανήκει στην Άντερλεχτ, είναι μόλις 22 ετών και κοστολογείται 5,5 εκατ. ευρώ. Ο 22χρονος άσος θεωρείται στο Βέλγιο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα!

Μπορεί να είναι γεννημένος (1999) στην πρωτεύουσα της Γκάνας, την Ακρα, όμως ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών διαθέτει βελγική υπηκοότητα. Μάλιστα, ο Αμούζου είναι διεθνής με τις Εθνικές Κ19 και Κ21 του Βελγίου, ενώ «ανέβηκε» στους «μεγάλους» της Άντερλεχτ το 2018. Νωρίτερα, ο εκρηκτικός εξτρέμ ήταν στην Κ17, την Κ19 και την Κ21 των Βέλγων.

Την περσινή σεζόν, ο Αμούζου έκανε μεγάλα πράγματα, αφού σε 46 ματς με την Άντερλεχτ, μέτρησε 10 γκολ, ενώ μοίρασε πέντε ασίστ! Όσον αφορά στο συμβόλαιο του με τη βελγική ομάδα, είναι έως το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την Άντερλεχτ για τον νεαρό άσο.

Πάντως, ο Αμούζου δεν είναι… άγνωστος στο μεγάλο λιμάνι. Και αυτό, διότι είχε «ακουστεί» για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21.

Δείτε ένα από τα δημοσιεύματα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Αμούζου εν δράσει! (videos)

Ο Αμούζου εν δράσει! (videos)

Εκρηκτικός και ταχύτατος, με καλά τελειώματα, ο 22χρονος εξτρέμ που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.