Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ Καμαρά, εκεί Καμαρά, να και άλλος Καμαρά

Εδώ Καμαρά, εκεί Καμαρά, να και άλλος Καμαρά
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 10:58

Πλησιάζει η μεγάλη μάχη με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Και φυσικά, μαζί με αυτό, εντείνονται και οι δοκιμές στον Ολυμπιακό, για την ενδεκάδα. Είναι γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη στο μυαλό του, εν πολλοίς, την ενδεκάδα, η οποία θα κοντράρει τη Μακάμπι στο γήπεδό της. Και σε αυτή «βλέπει» τουλάχιστον δύο Καμαρά μέσα.

Ο Αγκιμπού είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού, είτε ως «οκτάρι», είτε ως «δεκάρι», στο 4-3-3 ή το 4-2-3-1. Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να αλλάζει διάταξη και σύνθεση 11άδας, ανάλογα με την περίσταση και τις ανάγκες του αγώνα και αυτό δίνει στον Αγκιμπού Καμαρά τη δυνατότητα να παίξει σε διάφορες θέσεις, στο κέντρο.

Ο Μαντί είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού και να αφήσει εκτός τον Αγκιμπού. Μαζί με Μπουχαλάκη και Εμβιλά, στο 4-3-3, στον άξονα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να συνυπάρξει με τον Αγκιμπού, στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3, με τον Μπουχαλάκη να μένει εκτός.

Ο Αμπουμπακάρ είναι πιθανό να αρχίσει στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Μασούρα στο άλλο και τον Ζινκερνάγκελ στο 4-2-3-1. Ο Ζινκερνάγκελ δύσκολα παίζει στο 4-3-3, ως ο τρίτος κεντρικός χαφ, πρέπει να είναι πιο κοντά στην περιοχή. Είναι πιθανό, αν ο Μαρτίνς πάει σε 4-2-3-1 να βάλει τον Αγκιμπού ή τον Μαντί δίπλα στον Εμβιλά και τον Αμπουμπακάρ στα άκρα.

Όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή το σκηνικό, είναι μεγάλη η πιθανότητα, λοιπόν, να δούμε δύο ή και τρεις Καμαρά, στην ενδεκάδα, στο Ισραήλ. Το πρώτο σενάριο (δύο Καμαρά βασικοί) είναι πιο πιθανό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης