Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Ντόντι Λουκεμπάκιο σόκαρε την Μπάγερν Μονάχου! (video)

Όταν ο Ντόντι Λουκεμπάκιο σόκαρε την Μπάγερν Μονάχου! (video)
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 15:17

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο είναι ένας εξαιρετικός εξτρέμ. Ακραίος και περιφερειακός επιθετικός. Κυρίως ακραίος. Είναι και ακριβός. Το Transfermarkt τον κοστολογεί με 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την υπέρβασή του. Και να τον φέρει στον Πειραιά. Να τον κάνει δικό του και να τον εντάξει στο ρόστερ του, εκτινάσσοντας την ποιότητά του, στην επίθεση.

Σας έχουμε αναλύσει ήδη εν πολλοίς, τον Λουκεμπάκιο. Αλλά ΑΥΤΟ το ματς ήταν που έγραψε ιστορία. Και ήταν πίσω στο 2018. ΟΚ, το 2018 δεν είναι και… 10 χρόνια πριν. Και όμως. Ο Λουκεμπάκιο ήταν εκείνος, ο οποίος κάνοντας ένα ΤΡΟΜΕΡΟ χατ-τρικ, στην έδρα της Μπάγερν, φορώντας τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, είχε κάνει τον κόσμο να τον θαυμάσει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο εξτρέμ που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Θρύλος είχε… περάσει πάνω από την Μπάγερν Μονάχου, πίσω στο 2018! Με προσωπικό του χατ-τρικ είχε φέρει το ματς, εντέλει, στο 3-3, σοκάροντας τον Νόιερ και όλη την Μπουντεσλίγκα!

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης