Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραμό στην «ερυθρόλευκη» λίστα!

Ο Καραμό στην «ερυθρόλευκη» λίστα!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 18:19

Δυναμικά για την απόκτηση εξτρέμ, από το «πάνω ράφι», κινείται ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειες τους να «κλείσουν» έναν winger επιπέδου, ώστε να δυναμώσουν αισθητά στα «φτερά». Σύμφωνα με το «footmercato», μάλιστα, οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του εκρηκτικού Γιαν Καραμό.

Σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ο Θρύλος και η Λιλ έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ της Πάρμα.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο εξτρέμ, που μετακόμισε το 2020 στην Πάρμα, με μεταγραφή οκτώ εκατομμυρίων ευρώ! Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Καραμό έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Καραγκιουμρούκ, μετρώντας 35 συμμετοχές, με τέσσερα τέρματα και τρεις ασίστ. Στο μεταξύ, είναι διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Οι Γάλλοι για Αγκιμπού!

Οι Γάλλοι για Αγκιμπού!

Ο Καμαρά του Ολυμπιακού «φιλοξενείται» σε ένα... ειδικό αφιέρωμα, που ετοίμασε γαλλική ιστοσελίδα.

Η «σφαίρα» Καραμό! (videos)

Η «σφαίρα» Καραμό! (videos)

Ο 24χρονος εξτρέμ της Πάρμα, που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του, εν δράσει.