Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γάλλοι για Αγκιμπού!

Οι Γάλλοι για Αγκιμπού!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 18:38

Ο Αγκιμπού Καμαρά, αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό, έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο μέσος από τη Γουινέα «φτιάχνει» το όνομα του στον Θρύλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πολύ στις ικανότητες του. Γαλλική ιστοσελίδα, μάλιστα, έκανε αναφορά στον μέσο του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «lepetitlillois» έκανε αφιέρωμα στους πέντε ποδοσφαιριστές από την Γουινέα, που παίζοντας στην Λιλ, κατάφεραν να φτάσουν στην Εθνική. Σε αυτή τη λίστα, βρίσκεται και ο άσος των Πειραιωτών, ο οποίος έπαιξε για ένα έτος (2020-21) στην γαλλική ομάδα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ονόματα, είναι οι Μοχάμεντ Καμαρά (1998-2000), Λάρσεν Τουρέ (2005-10), Σουλειμάν Γιουλά (2006-08) και Μοχάμεντ Μπαγιό, που βρίσκεται τώρα στην Λιλ.

Για τον Αγκιμπού, το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Αγκιμπού Καμαρά εξελίχθηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της Λιλ, κατά την παραμονή του στον γαλλικό βορρά. Έπαιξε μόλις ένα ματς με την Ντιζόν, με την πρώτη ομάδα. Πλέον, παίζοντας στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, κατάφερε να φτάσει τις εννέα συμμετοχές με την Εθνική της πατρίδας του».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η «σφαίρα» Καραμό! (videos)

Η «σφαίρα» Καραμό! (videos)

Ο 24χρονος εξτρέμ της Πάρμα, που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του, εν δράσει.