Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετράν πενταετίας!

Πετράν πενταετίας!
Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 - 23:04

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Και ο λόγος; Μα φυσικά, για να πάρει παιχνίδια με τους Ηπειρώτες και έπειτα, να επιστρέψει πιο έτοιμος στην ομάδα του Πειραιά. Εξάλλου, ο 21χρονος στόπερ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο και στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Πετράν πενταετίας, λοιπόν! Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ολόκληρος ο σύλλογος, γενικότερα, πιστεύουν στις ικανότητες του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επενδύσουν πάνω στον Μπαγκαλιάνη, θέλουν να τον στηρίξουν και τον περιμένουν ακόμα πιο έτοιμο του χρόνου, μετά το… αγροτικό του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μπαγκαλιάνης διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την ηλικία του, όμως δεν έχει πολλά ματς στα πόδια του, δηλαδή εμπειρία. Για αυτό ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον… δανείσει στον ΠΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν, ο Μπαγκαλιάνης μέτρησε 21 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2, ενώ με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε σε τρία ματς, ένα στο Κύπελλο και δύο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης