Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπακχάρ: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Μπακχάρ: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 10:58

Είναι δεδομένο πως όταν τα παιχνίδια σου έρχονται Τετάρτη-Κυριακή δεν έχεις και πολλά περιθώρια, για να… ξαποστάσεις. Ούτε για να χαρείς πολύ ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ούτε και για να λυπηθείς παραπάνω, με ένα ατυχές αποτέλεσμα. Ή όπως στην περίπτωση της Μακάμπι, με την απώλεια ενός τίτλου στα πέναλτι… Αυτό εξήγησε και ο Μπαράκ Μπακχάρ, μετά την ήττα στα πέναλτι από την Μπερ Σεβά, στο Σούπερ Καπ Ισραήλ και ενόψει Ολυμπιακού… Ο προπονητής της Μακάμπι τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει χρόνο να μείνει στη θλίψη για την απώλεια του Σούπερ Καπ, αφού ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

«Είναι σκληρό να χάνεις στα πέναλτι, αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί παρουσιάσαμε πολλά καλά στοιχεία. Η κλήρωση με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολη, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Πιστεύω πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και διορθώσουμε τα λάθη μας. Θεωρώ πως έχουμε ενισχυθεί και θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι.

Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε πώς να τελειώνουμε ένα ματς και να διατηρούμε το προβάδισμά μας», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Μακάμπι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης