Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέγιστη προσοχή στο πρώτο μέρος, απέναντι στη «διπρόσωπη» Μακάμπι

Μέγιστη προσοχή στο πρώτο μέρος, απέναντι στη «διπρόσωπη» Μακάμπι
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 14:20

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε στη Χάιφα για να μελετήσει τη Μακάμπι. Και το έπραξε. Ο Πέδρο επιστρέφει στη βάση του έχοντας… φουλ σημειώσεις και αναλύσεις, στο μυαλό του, για το πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει απέναντι στους Ισραηλινούς να κάνει αυτό που χρειάζεται, για συνεχίσει στον επόμενο γύρο των ποκριματικών του Champions League. Ο Θρύλος έχει μπροστά του ελάχιστες ημέρες, πλέον, για να είναι απολύτως έτοιμος και να κάνει το παιχνίδι που πρέπει, ώστε να επιστρέψει με αποτέλεσμα από το Ισραήλ. Και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το Σάββατο το βράδυ μελέτησε δια ζώσης της Μακάμπι, ξέρει δεδομένα ότι η ομάδα του πρέπει να μπει από νωρίς στο ματς, δυνατά. Με το πόδι στο… «γκάζι».

Μέγιστη προσοχή στο πρώτο μέρος, απέναντι στη «διπρόσωπη» Μακάμπι, διέγνωσε ο Πέδρο ότι χρειάζεται να έχει η ομάδα του. Απέναντι στη Μακάμπι, η οποία όσο εύκολα θα μπορούσε να βάλει άλλα δύο γκολ στο πρώτο μέρος, άλλο τόσο εύκολα θα μπορούσε και να… ψάχνεται στο φινάλε της κανονικής διάρκειας… Διπρόσωπη πολύ, η Μακάμπι, στο ματς με την Μπερ Σεβά. Μιλάμε για μια ομάδα, η οποία στην ανάπαυλα θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς με την Μπερ Σεβά και στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε και να το… χάσει!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως αν καταφέρει να διαχειριστεί σωστά το πρώτο κομμάτι του αγώνα, θα μπορέσει να πατήσει καλά στο γήπεδο, στη συνέχεια και να ανεβάσει τέμπο. Να προσπαθήσει να κοντρολάρει τον ρυθμό στην αρχή και στη συνέχεια να δώσει τον δικό του. Όταν αναφερόμαστε στη Μακάμπι, μιλάμε για μια ομάδα η οποία στο πρώτο μέρος του τελικού του Σούπερ Καπ με την Μπερ Σεβά είχε 11 τελικές και στο δεύτερο μέρος δεν έκανε ούτε… ευκαιρία, ενώ κινδύνεψε να χάσει το ματς στην κανονική διάρκεια του αγώνα…

Προσοχή στην αρχή, λοιπόν, σταθεροποίηση του ρυθμού και κοντρόλ και όλα γίνονται…

** Η φωτογραφία από το χθεσινό ματς είναι από τον λογαριασμό της Μακάμπι στο Twitter.

Διαβάστε επίσης