Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

OneFootball: «Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα;»

OneFootball: «Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα;»
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 21:07

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση εξτρέμ από το «πάνω ράφι», με στόχο να ανέβει επίπεδο στα «φτερά». Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, το όνομα του Ντόντι Λουκεμπάκιο «παίζει» δυνατά για τον Θρύλο. Ο Βέλγος εξτρέμ φέρεται να είναι εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων των «ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να φέρουν τον 25χρονο άσο της Χέρτα στο λιμάνι. Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινό (17/7) ρεπορτάζ του «OneFootball», ο Ολυμπιακός θέλει να «τελειώσει» άμεσα τη μεταγραφή του Λουκεμπάκιο! Στον τίτλο του, το εν λόγω Μέσο αναρωτιέται: «Ο Λουκεμπάκιο στην Ελλάδα;».

Και συνεχίζει, μεταξύ άλλων: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Ντόντι Λουκεμπάκιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να προπονηθεί σύντομα με τη νέα του ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι γνωστό για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντόντι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης