Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

One: «Μαρτίνς, ο... καθηγητής που έγινε θρύλος»

One: «Μαρτίνς, ο... καθηγητής που έγινε θρύλος»
Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 - 23:01

Εκτενές αφιέρωμα στον Πέδρο Μαρτίνς έκανε η ιστοσελίδα «One», στο πλαίσιο της παρουσίας του στον σαββατιάτικο (16/7) τελικό του Super Cup Ισραήλ, μεταξύ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, Μακάμπι Χάιφα και της Χάποελ Μπερ Σεβά. Για τον Πορτογάλο προπονητή των «ερυθρόλευκων», οι Ισραηλινοί αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια, χαρακτηρίζοντας τον θρύλο!

Αρχικά, η ισραηλινή ιστοσελίδα τόνισε, πως πρόκειται για έναν εκπληκτικό τεχνικό και συμπλήρωσε: «Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί δεν τον γνώριζαν, αλλά μετά από τρία πρωταθλήματα, ο… καθηγητής θεωρήθηκε ένας θρύλος».

Και συνέχισαν: «Από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα, πέρασαν τέσσερα χρόνια και θεωρείται ένας θρύλος! Είναι, χωρίς αμφιβολία, ο Νο.1 προπονητής στην Ελλάδα και άνθρωπος με στάτους, αφού οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός νταμπλ. Ο Μαρτίνς που έχει τα γενέθλια του σήμερα, κατάφερε να εκπλήξει πολλούς με την πορεία του. Μάλιστα, κατάφεραν πολλοί παίκτες όπως ο Παπέ Σισέ, ο Κώστας Τσιμίκας -που έφτασε ως την Λίβερπουλ- και ο Μαντί Καμαρά, να παρουσιάζουν αξιοσημείωτη βελτίωση στις ικανότητες τους, στο πλευρό του».

Καταλήγοντας, γίνεται αναφορά στο επιθετικό ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και υπογραμμίζεται ακόμα, πως το ποσοστό νικών του Μαρτίνς σε όλες τις διοργανώσεις είναι 65%.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με νέα νοοτροπία η Super League

Με νέα νοοτροπία η Super League

Με παρέμβαση Μαρινάκη, θα συζητηθούν σε επόμενο ΔΣ προτάσεις για τη βελτίωση της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των επόμενων περιόδων.