Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσηλωμένος στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο

Προσηλωμένος στον Ολυμπιακό ο Τικίνιο
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 00:05

Περιζήτητος φαίνεται πως είναι στη μεταγραφική αγορά ο Τικίνιο Σοάρες του Ολυμπιακού. Τον τελευταίο καιρό, τα Μέσα του εξωτερικού «μπλέκουν» τον Βραζιλιάνο φορ του Θρύλου στα μεταγραφικά θέματα αρκετών ομάδων, όπως της Μποταφόγκο, της Ιντερνασιονάλ, της Αλ Φαγιά και όχι μόνο. Ωστόσο, ο Τικίνιο έχει κλειστά τα… αυτιά του στα σενάρια και είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα του Πειραιά.

Ο έμπειρος στράικερ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και δεν σκέφτεται το μέλλον του. Το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης», για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μην ξεχνάμε, ότι πρόσφατα, ο Τικίνιο δήλωσε: «Προσπαθώ πολύ να βοηθήσω την ομάδα, δουλεύω όσο μπορώ και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Όλοι δουλεύουν πάρα πολύ και θα καταφέρουμε τους στόχους μας και πιστεύω, ο Ολυμπιακός με χρειάζεται να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι βάζουν τον Ολυμπιακό πάνω από όλα και είμαστε έτοιμοι σαν σύνολο να δώσουμε τα πάντα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με νέα νοοτροπία η Super League

Με νέα νοοτροπία η Super League

Με παρέμβαση Μαρινάκη, θα συζητηθούν σε επόμενο ΔΣ προτάσεις για τη βελτίωση της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των επόμενων περιόδων.