Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη προσήλωση τώρα και μόνο η Μακάμπι υπάρχει!

Απόλυτη προσήλωση τώρα και μόνο η Μακάμπι υπάρχει!
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 09:39

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες Διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα χωρίζονται. Δεν είναι ένα. ΟΚ, είναι ένα, αλλά δουλεύουν ξεχωριστά. Και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δουλεύει ξεχωριστά σε Πλατεία Αλεξάνδρας και Ρέντη. Στο Ρέντη κάνουν τώρα μια παύση. Μια παύση από τα γύρω-γύρω. Και επικεντρώνονται μόνο στη Μακάμπι Χάιφα, η οποία έρχεται. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πρώτο τον Πέδρο Μαρτίνς, έχουν αυτή τη στιγμή την προσοχή τους απολύτως στο πως θα καταφέρουν να επιστρέψουν με θετικό αποτέλεσμα από το Ισραήλ. Ει δυνατόν νικητές.

Την ίδια ώρα, στη Διοίκηση συνεχίζουν τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει στην Ελλάδα, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Περιπτώσεις παικτών καλές, οι οποίες έχουν μπει στο «κάδρο» για τον Θρύλο επειδή ξεχώρισαν. Με αυτές τώρα ασχολείται η Διοίκηση του Συλλόγου. Με αυτές τις περιπτώσεις ασχολούνται οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, στο Ρέντη τα… ξεχνούν όλα αυτά. Δεν υπάρχουν τώρα. Το μόνο που υπάρχει τώρα είναι δουλειά. Υπάρχουν τακτικές, στατικές φάσεις, άμυνα, επίθεση, μαρκαρίσματα, τελειώματα, ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αυτά είναι στο προσκήνιο και με αυτά πορεύονται Μαρτίνς και παίκτες…

Παύση τώρα και όλα τα βλέμματα στη Μακάμπι. Και στη συνέχεια θα τα δούμε ξανά όλα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης