Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέμα «εξτρέμ»: Προτεραιότητα ο Λουκεμπάκιο, υπάρχουν και εναλλακτικές

Θέμα «εξτρέμ»: Προτεραιότητα ο Λουκεμπάκιο, υπάρχουν και εναλλακτικές
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 10:57

Είναι ποτέ δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει μόνο… έναν παίκτη, ως μεταγραφική λύση, για οποιαδήποτε θέση; Ε, όχι… Δεν είναι… Πάμε να σταθούμε συγκεκριμένα στο θέμα του εξτρέμ. Ένα από τα «καυτά» θέματα του φετινού, μεταγραφικού καλοκαιριού, για τον Ολυμπιακό. Το «ψάχνει» πολύ έντονα το πράγμα, η ομάδα του Πειραιά. Σας έχουμε ενημερώσει ήδη αρκετές φορές, για τις κινήσεις της, επάνω σε αυτή την υπόθεση. Παίκτες υπάρχουν. Επιλογές υπάρχουν και ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά και δυναμικά! Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα το «καυτό» θέμα της απόκτησης εξτρέμ, με τον Ντόντι Λουκεμπάκιο να είναι προτεραιότητα, αλλά όχι και η μόνη λύση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο 25χρονος Βέλγος είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και εκεί είναι στραμμένες αυτή τη στιγμή οι προσπάθειες της ομάδας του Πειραιά. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Λουκεμπάκιο μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό το «κάτι παραπάνω» στα εξτρέμ. Και για αυτό έχουν στρέψει εκεί το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, δεν έχουν και άπλετο χρόνο. Στο λιμάνι θέλουν να κλείσουν ΑΜΕΣΑ παίκτη και έτσι το παλεύουν είτε να αποσπάσουν άμεσα το «ναι» της Χέρτα και του ίδιου του ποδοσφαιριστή και να έχουν έτσι θετικό τέλος. Ή, αν το θέμα δεν πάει όπως επιθυμούν, να προχωρήσουν άμεσα στις εναλλακτικές λύσεις.

Ο Ολυμπιακός πλέον δεν έχει πολύ χρόνο, καθώς ο Μαρτίνς θα ήθελε, ιδανικά, να έχει άμεσα τον νέο εξτρέμ του, στη διάθεσή του. Ακόμη και για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Αναμένουμε άμεσα εξελίξεις…

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Διαβάστε επίσης