Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» του Απόλλωνα Λεμεσού

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» του Απόλλωνα Λεμεσού
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 14:31

Ο Ολυμπιακός έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα βρει απέναντί του τον Απόλλων Λεμεσού. Την ομάδα από την Κύπρο, πρωταθλήτρια της χώρας, για την περσινή σεζόν. Μια καλή ομάδα, ποιοτική, δυνατή, αλλά ακόμη σε φάση… αναζήτησης, για το «αύριο». Ο Απόλλων ακόμη σχηματίζει το ρόστερ του, αυτό το διάστημα, καθώς βρίσκεται σε προετοιμασία και διαδικασία μεταγραφών. Και στο ρόστερ του, μεταξύ άλλων, υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές γνώριμοι στο «ερυθρόλευκο» κοινό.

Ο ένας είναι ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ο οποίος φόρεσε και τίμησε τη φανέλα του Θρύλου, έκανε καριέρα και στο εξωτερικό, παίζοντας για χρόνια στη Στουρμ Γκρατς. Φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, για ένα μικρό διάστημα, ενώ πέρασε και από την Άσκολι, στην Ιταλία, πριν πάει στον Απόλλωνα Λεμεσού. Και πανηγυρίσει εκεί και το πρωτάθλημα Κύπρου.

Ο άλλος είναι ο Δημήτρης Πινακάς, ο οποίος μετακινήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ως δανεικός, στην ομάδα της Λεμεσού. Ο νεαρός επιθετικός πήγε εκεί, από τη β’ ομάδα του Ολυμπιακού, για να πάρει εμπειρίες, συμμετοχές και να «γράψει» ματς στα πόδια του.

Δύο γνώριμους θα βρει ο Θρύλος απέναντί του, όταν κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, στις αρχές Αυγούστου και εφόσον φυσικά περάσει τη Μακάμπι.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Απόλλωνα Λεμεσού στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Δύο ματς στον Ναό σε λίγες μέρες!

Δύο ματς στον Ναό σε λίγες μέρες!

Από τον δεύτερο αγώνα του δεύτερου προκριματικού, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού και με λίγες ημέρες διαφορά, ο Θρύλος θα παίξει απανωτά ματς στο Καραϊσκάκη!