Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίτη μεσημέρι αναχώρηση για Ισραήλ, δείτε όλο το πρόγραμμα ενόψει Μακάμπι!

Τρίτη μεσημέρι αναχώρηση για Ισραήλ, δείτε όλο το πρόγραμμα ενόψει Μακάμπι!
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 14:44

Πέρασε ο καιρός της προετοιμασίας! Πέρασαν τα φιλικά, πέρασαν οι δοκιμές και τα τεστ! Και τώρα πάμε για τις πρώτες μεγάλες προκλήσεις της σεζόν! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα… Πάμε, πατάμε γκάζι τώρα! Ο Θρύλος μπαίνει σε διαδικασία επίσημων υποχρεώσεων και παρακάτω έχουμε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα ενόψει του Μακάμπι-Ολυμπιακός! Ο Θρύλος θα κάνει προπόνηση και συνέντευξη Τύπου εδώ, στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ισραήλ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα την Τετάρτη (20/7, 20.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 19/7

10.00: Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

11.30: Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Μασούρας.

15.00: Αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ.

Τετάρτη 20/7

20.00: Μακάμπι Χάιφα – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Sammy Ofer Stadium)

** Η συνέντευξη Τύπου της Μακάμπι Χάιφα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (19/7), στις 18.30, στο Sammy Ofer Stadium και η προπόνησή της στις 19.00 στο ίδιο γήπεδο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δύο ματς στον Ναό σε λίγες μέρες!

Δύο ματς στον Ναό σε λίγες μέρες!

Από τον δεύτερο αγώνα του δεύτερου προκριματικού, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού και με λίγες ημέρες διαφορά, ο Θρύλος θα παίξει απανωτά ματς στο Καραϊσκάκη!