Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω από 12.000 εισιτήρια διαρκείας στον Ναό!

Πάνω από 12.000 εισιτήρια διαρκείας στον Ναό!
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 20:18

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζεται καθημερινά. Οι ΓΑΥΡΟΙ δείχνουν από… νωρίς τη στήριξη τους στον Θρύλο, αφού «εξαφανίζουν» μέρα με τη μέρα τα εισιτήρια! Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέχρι σήμερα (18/7) έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη σεζόν 2022-23, πάνω από 12.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί!

Ο αριθμός των 12.000 διαρκείας έως τώρα είναι εντυπωσιακός, αν σκεφτούμε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της σε όμιλο ευρωπαϊκού θεσμού.

Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι ξεπεράστηκε ήδη η περσινή διάθεση των καρτών διαρκείας και η προσδοκία είναι, πλέον, να φτάσουν τα νούμερα σε… προ covid εποχή, δηλαδή 20.000. Ένας τέτοιος αριθμός θα είναι σημαντικός τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πέταλο της Θύρας 7 δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια, παρά μόνο διαρκείας, κατόπιν κυβερνητικής απόφασης, σύμφωνα με την οποία έχει διακοπεί η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ποιος να του το ‘λεγε...

Ποιος να του το ‘λεγε...

Στον τρίτο προκριματικό του Champions League, ο Πινακάς ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με τον Απόλλωνα.