Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα για Μακάμπι οι Άβιλα και Κούντε!

Στη λίστα για Μακάμπι οι Άβιλα και Κούντε!
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 11:57

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε αλλαγές στη λίστα του, για το ματς με τη Μακάμπι! Αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αφού η ανάγκη ωθεί σε αυτές. Πέδρο Μαρτίνς ενημέρωσε, στη συνέντευξη Τύπου, μία ημέρα πριν το μεγάλο ματς, ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές, λόγω ενοχλήσεων. Συγκεκριμένα τους Ανδρούτσο, Μπα και Αχμέντ Χασάν. Και οι τρεις αυτοί παίκτες θα μείνουν εκτός. Αυτομάτως αντικαθίστανται στη λίστα, για τα ματς με την ομάδα από το Ισραήλ.

Τη θέση τους, στη σχετική λίστα παίρνουν οι Άβιλα και Κούντε. Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μείνει αρχικά εκτός, λόγω της ανάγκης για Έλληνες και γηγενείς παίκτες (Ανδρούτσος) ή λόγω τακτικής. Με βάση τις νέες εξελίξεις υπολογίζονται πλέον και οι δύο και αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ματς του Θρύλου, με τη Μακάμπι. Το αν και πόσο θα χρησιμοποιηθούν είναι καθαρά θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μαρτίνς: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος!»

Μαρτίνς: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν ασχολείται με τις καιρικές συνθήκες, την έδρα της Μακάμπι, ή τον περσινό αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. Βλέπει μόνο την πρόκριση.