Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοσταλγούν τον Ζινκερνάγκελ στο Νησί!

Νοσταλγούν τον Ζινκερνάγκελ στο Νησί!
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 23:15

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι ένας ποδοσφαιριστής, πάνω στον οποίο «ποντάρουν» πολλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο Δανός άσος ήρθε στον Πειραιά, προκειμένου να βοηθήσει στα άκρα της επίθεσης, αλλά και να αγωνιστεί και στη θέση «10». Είναι, μάλιστα, πιθανή η συμμετοχή του στην ενδεκάδα του Θρύλου αύριο (20/7) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, για τα προκριματικά του Champions League.

Για την Νότιγχαμ Φόρεστ, πέρυσι, ήταν το «Α» και το «Ω» και κατάφερε σε σύνολο 50 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, να σκοράρει επτά φορές και να μοιράσει 10 ασίστ στους συμπαίκτες του. Άλλωστε, αποτέλεσε καθοριστικό «γρανάζι» για την «άνοδο» στην Premier League.

Πάντως, από τα πρώτα φιλικά της Φόρεστ σχολιάζεται το πόσο λείπει ένας παίκτης με τις αρετές του Ζινκερνάγκελ. Με την «nottinghampost» να σχολιάζει: «Η αντικατάσταση του ρόλου 10, που ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ήταν τόσο αποτελεσματικός στην τελευταία του θητεία, θα ήταν καίριας σημασίας. Είναι πολύ σημαντικός για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Φόρεστ».

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης