Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε αρχίζουν όλα!

Απόψε αρχίζουν όλα!
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 09:41

Έφτασε η μεγάλη ημέρα! Η πρώτη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού, σε επίπεδο επισήμων αγώνων, για τη νέα σεζόν, είναι εδώ! Μακάμπι-Ολυμπιακός στις 20:00, με τον Θρύλο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης! Να είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του κίνηση, για να καταφέρει να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League. Υπάρχει δρόμος μέχρι εκεί. Βήμα-βήμα θα πάμε και το πρώτο γίνεται απόψε, στη Χάιφα.

Ο Ολυμπιακός έχει πάει στην πόλη του Ισραήλ διαβασμένος, για να καταφέρει να μπλοκάρει το παιχνίδι της Μακάμπι, αλλά και να επιβάλει το δικό του. Να καταφέρει να κρατήσει την ισορροπία του, μεταξύ άμυνας και επίθεσης, ώστε να μπορέσει να κάνει το δικό του παιχνίδι και να καταφέρει να φύγει αλώβητος από την έδρα της Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του, ούτε στο Ισραήλ. Δεν θα είναι μόνος του ούτε στο γήπεδο της Μακάμπι. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του, 400+ οπαδούς του, ο Ολυμπιακός θα δώσει αυτή την πρώτη «μάχη» της σεζόν, για να καταφέρει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Όλα τώρα μπαίνουν στην άκρη. Όλα τώρα πάνε στο πλάι και το μόνο που μετράει, στις τάξεις του Ολυμπιακού, είναι η πρόκριση. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή και όλη η στήριξη, όλων μας, είναι στραμμένη πάνω στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία απόψε μπαίνει στη «μάχη».

Απόψε αρχίζουν όλα! Για να πάμε ξανά στο Champions League! Ραντεβού στις 20:00.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης