Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού! (photos)

Αυτή είναι η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού! (photos)
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 12:09

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της πρώτης, ερυθρόλευκης εμφάνισής του, για τη σεζόν 2022-23, ο Ολυμπιακός μας… συστήνει και τη νέα εκτός έδρας φανέλα του! Τη δεύτερη, ιεραρχικά, την οποία θα φορά στα εκτός έδρας ματς του όπου δεν μπορεί να βάλει την ερυθρόλευκη και ριγωτή. Ο Ολυμπιακός έχει παράδοση, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις μπλε φανέλες και σε αυτό το μοτίβο συνεχίζει και φέτος.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Ιδιαίτερο σχέδιο, πολύ μοντέρνο και με αρκετές λεπτομέρειες, που κάνουν τη φανέλα να ξεχωρίζει, σε μπλε φόντο. Πιο σκούρο μπλε στα μανίκια, σε σχέση με το κυρίως μέρος της φανέλας, μπροστά. Πορτοκαλί λεπτομέρειες, στις ρίγες της adidas και στο σήμα της εταιρείας, η οποία ντύνει και φέτος τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος παρουσίασε τη νέα φανέλα του μέσω social media και δεν αποκλείεται σήμερα να τη δούμε και σε δράση, στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού, στο Ισραήλ.

Θρύλος εντός, Θρύλος κι εκτός έδρας. Πάντα με ΠΑΘΟΣ! Παρουσιάζουμε τη νέα μας εκτός έδρας εμφάνιση, πάντα με την υπογραφή της adidas, ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού.

Δείτε τη:

Διαβάστε επίσης

Βραδιές Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ (videos)

Βραδιές Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ (videos)

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει προκρίσεις μόνο νικώντας στο Καραϊσκάκη. Έχει «αλώσει» έδρες στα καλοκαιρινά προκριματικά και το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε, στο «Σάμι Οφέρ».