Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ στην Πρέμιερ Λιγκ και στην ΕΠΟ τους λένε αποτυχημένους

Συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ στην Πρέμιερ Λιγκ και στην ΕΠΟ τους λένε αποτυχημένους
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 12:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ξεπερνά κάθε όριο, μπορεί να παίρνει και χρυσό μετάλλιο, το κόμπλεξ της ΕΠΟ για τον Κλάτενμπεργκ. Ο πόνος στο Πάρκο Γουδή είναι τόσο μεγάλος που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Μπορεί και να φταίει ότι «οι αντιδράσεις της ΑΕΚ ήταν τόσο σφοδρές» όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ο οποίος ποτέ δεν εξήγησε τους λόγους που δεν θέλει τον Αγγλο αρχιδιαιτητή που απέδειξε ότι είναι αφεντικό στη διαιτησία, εξοντώνοντας τα «συνεργεία» και το παραποδόσφαιρο.

Ακολούθησε νέος πανικός στην ΕΠΟ, με αφορμή την επιστολή του Τζέικ Κόλινς. Ο άμεσος συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ βρήκε δουλειά στην Premier League και ήθελε μέσω του σάιτ της ομοσπονδίας να ενημερωθούν οι φίλαθλοι και να αποχαιρετήσει τους διαιτητές, με τους οποίους είχε άψογη συνεργασία και τους βοήθησε να ανέβουν επίπεδο.

Όμως, η επιστολή του Κόλινς ήταν βόμβα για την ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν τη βγάζουν στη δημοσιότητα (σ.σ. διαβάστε την παρακάτω), επειδή θέλουν να εμφανίσουν τον Κλάτενμπεργκ ως αποτυχημένο. Και παράλληλα να ισχυριστούν ότι αυτοί έδιωξαν τον Κόλινς! Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι είναι 100 % πετυχημένος, με απόδειξη ότι η Premier League επέλεξε το άμεσο συνεργάτη του για να εργαστεί για τη βελτίωση της διαιτησίας. Δεν υπάρχει αλλού καλύτερα να πάει, καθώς πρόκειται για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Παράλληλα, η ΕΠΟ είναι στον κόσμο της. Θέλει να κρατήσει και τον Καπέλα ως υπεύθυνο του VAR. Στο Πάρκο Γουδή δεν ξέρουν ότι ο Πορτογάλος ήταν διεκπεραιωτής; Ο Κλάτενμπεργκ και ο Κόλινς δίδαξαν τον ορθό τρόπο λειτουργία του VAR. Ας μάθουν επίσης ότι ο Καπέλα επέβλεπε μόνο αν οι εγκαταστάσεις ήταν έτοιμες ενόψει των αγώνων.

Επίσης, ο Καπέλα ήρθε μαζί με τον Κλάτενμπεργκ και είναι δυο χρόνια στην ΚΕΔ. Για αυτόν δεν ισχύει ότι έχει ελληνοποιηθεί και κάθε δυο χρόνια πρέπει να αλλάζει η ΚΕΔ όπως δικαιολογούνται ο Μπαλτάκος και ο Μάκης Γκαγκάτσης;

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Αναλυτικά η επιστολή του Κόλινς που δεν βγάζει η ΕΠΟ:

«Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι έχω αποδεχτεί μια θέση με τους επαγγελματίες διαιτητές αγώνων που διευθύνουν αγώνες στην Αγγλία ως βοηθός προπονητή διαιτητή. Έναρξη την 1η Αυγούστου 2022.

Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα δουλεύοντας δίπλα στον κ. Clattenburg και την ΚΕΔ για να βελτιώσω και να στηρίξω τους Έλληνες διαιτητές. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο λειτουργίας των αξιωματούχων αγώνων .

Η ευκαιρία να συμμετάσχω στην επίσημη διοργάνωση επαγγελματικών αγώνων, συνεργαζόμενοι με αξιωματούχους αγώνων της Premier League και της ελίτ κατηγορίας είναι μια πραγματική ευκαιρία .

Ελπίζω να συνεργαστώ ξανά μαζί σας στο μέλλον και εύχομαι σε εσάς και σε όλους τους Έλληνες φίλους μου καλή τύχη στο μέλλον.

Ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας

Με εκτίμηση ,

Jacob Collin».

Διαβάστε επίσης

Βραδιές Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ (videos)

Βραδιές Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ (videos)

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει προκρίσεις μόνο νικώντας στο Καραϊσκάκη. Έχει «αλώσει» έδρες στα καλοκαιρινά προκριματικά και το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε, στο «Σάμι Οφέρ».