Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μακάμπι-Ολυμπιακός: Αυξημένη η κίνηση στην πόλη και μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς

Μακάμπι-Ολυμπιακός: Αυξημένη η κίνηση στην πόλη και μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 14:56

Μετράμε αντίστροφα, πλέον, για την πρώτη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού, στα προκριματικά του Champions League, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Θρύλος είναι απόλυτα προσηλωμένος εκεί και όπως γίνεται αντιληπτό, όλο το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά είναι στραμμένο στο αποψινό, μεγάλο ματς. Όχι μόνο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, βεβαίως. Μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς υπάρχει και στην πόλη της Χάιφα, γενικά.

Είναι σαφές ότι για τη Μακάμπι, η κόντρα αυτή με τον Ολυμπιακό είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ μεγάλο. Και όπως ο Ολυμπιακός αναζητά την πρόκριση, από πλευράς του, για δικούς του λόγους και θέλει να επιστρέψει στο Champions League, το ίδιο θέλουν και όλοι, στην αντίπαλό του. Και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας του Ισραήλ, οι οποίοι είναι σε μεγάλη κινητικότητα, ενόψει του αποψινού αγώνα.

Η κίνηση στην πόλη είναι αυξημένη. Και λόγω καθημερινής, δουλειάς και λοιπά, αλλά και λόγω του αγώνα. Και είναι λογικό, σε μέρα ματς, η κινητικότητα να είναι αυξημένη, σε μια πόλη η οποία ζει για το ματς αυτό. Θυμίζουμε ότι το «Σάμι Οφέρ» είναι sold out για απόψε και θα πρέπει γενικά αυτή η συνθήκη να είναι στο μυαλό των Ελλήνων που βρίσκονται στο Ισραήλ. Ο Ολυμπιακός θα έχει μαζί τον κόσμο του και οι ΓΑΥΡΟΙ που θα πάνε στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν στο νου τους να βρεθούν εκεί αρκετή ώρα πριν το ματς.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό της Μακάμπι στο Twitter.

Διαβάστε επίσης