Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζινκερνάγκελ: «Μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα»

Ζινκερνάγκελ: «Μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα»
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 23:03

Απογοητευμένος για την ισοφάριση του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις του ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, δήλωσε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Στις δηλώσεις του μετά τη «μάχη» στο Ισραήλ, ο σκόρερ του Θρύλου, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη φανέλα, υπογράμμισε αρχικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί κρατήσαμε το 1-0 σχεδόν 90 λεπτά και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’, επομένως είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δούμε τώρα τι θα γίνει στο επόμενο ματς».

Για το γεγονός, ότι σκόραρε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Νιώθω καταπληκτικά, είναι πολύ όμορφα να σκοράρεις το πρώτο σου γκολ στην πρώτη σου εμφάνιση, όμως είμαι απογοητευμένος, γιατί δεν συνδυάστηκε το γκολ αυτό με μία νίκη, θα μπορούσε να σημαίνει πολλά περισσότερα πράγματα αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Ανυπομονώ να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας».

Για τις καιρικές συνθήκες και το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του Πειραιά, σχολίασε: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τόση ζέστη και με τόσο υψηλό επίπεδο υγρασίας. Ήταν μια πολύ μεγάλη δυσκολία για εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για τους αντιπάλους. Θα είναι διαφορετικά στην Αθήνα, μπροστά στους φιλάθλους, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τόση ζέστη, αλλά και σε τόσο καυτή ατμόσφαιρα όπως ήταν σήμερα. Στην Αθήνα, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αν σκεφτείς τις συνθήκες του αγώνα, το 1-1 μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο άσχημο αποτέλεσμα».

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης