Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ματσάρα έκανε ο Τικίνιο!

Τι ματσάρα έκανε ο Τικίνιο!
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 10:49

Ο Τικίνιο ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού χθες. Με διαφορά. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν και ο καλύτερος του γηπέδου. Ο Βραζιλιάνος φορ έδειξε γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε «διαβάσει» και τον επέλεξε, για να τον βάλει στο βασικό σχήμα. Μέχρι το τέλος του ματς, ο Τικίνιο ήταν σχεδόν… ΟΛΗ η επίθεση μόνος του… Απίστευτες μάχες έδωσε ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ και τις κέρδισε σχεδόν ΟΛΕΣ… Δεν είναι απλό αυτό που λέμε και αν το σκεφτείτε λίγο, θα καταλάβετε για ποιο λόγο τονίζουμε ότι ο Τικίνιο ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, στο γήπεδο, απέναντι στη Μακάμπι.

Για τον Βραζιλιάνο έχουν ακουστεί πολλά, τις τελευταίες ημέρες. Μεταγραφικής φύσεως. Μποταφόγκο, Ιντερνασιονάλ, και άλλα τέτοια σενάρια. Και όμως, ο Τικίνιο απέδειξε ότι όχι απλώς είναι προσηλωμένος εδώ, αλλά και ότι έχει την ικανότητα να κρατήσει την επίθεση του Ολυμπιακού μόνος του. Όσο ο Τικίνιο είναι εδώ, το μυαλό του είναι εδώ. Και είναι σαφές ότι με τέτοιου είδους εμφανίσεις, ο Τικίνιο δείχνει ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει, στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Βραζιλιάνος κατέβαζε μπάλες, μοίραζε το παιχνίδι δεξιά-αριστερά, τραβούσε όλη την άμυνα της Μακάμπι μαζί του. Μία προς την εστία του Κοέν, μία προς τα πίσω προς το κέντρο. Ο Βραζιλιάνος έκανε τα πάντα. Μονομαχούσε στο γήπεδο. Πίεζε. Έκλεβε μπάλες. Δημιουργούσε προβλήματα στην άμυνα της Μακάμπι. Άγγιξε και το γκολ, με το σουτ του στο 7’. Το γκολ που ήρθε, του Ζινκερνάγκελ είναι κατά… 80% δικό του. Σουτάρα έκανε και η μπάλα απλώς δεν του έκανε το χατίρι, παίζοντάς του άσχημο παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος έχει πράγματα να δώσει στον Θρύλο και με τη χθεσινή του εμφάνιση το απέδειξε. Έκανε τρομερό ματς στη Χάιφα και ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης

Άλλη κλάση ο Βρσάλικο

Άλλη κλάση ο Βρσάλικο

Σε κάθε ενέργειά του, όλη του η παρουσία στο γήπεδο, αναδείκνυε την τεράστια ποιότητά του και τις παραστάσεις του…