Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βατσλίκ είναι εδώ

Ο Βατσλίκ είναι εδώ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 14:54

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι σε καλή κατάσταση. Ξεκινά τη σεζόν φορμαρισμένος και σε καλή κατάσταση. Και αυτή είναι ευτυχής συγκυρία για τον Θρύλο. Ο οποίος είδε τη Μακάμπι να σταματά σε ορισμένες περιπτώσεις, επάνω στον Τσέχο τερματοφύλακα. Το όνομα του Βατσλίκ έχει «παίξει» αρκετά στην επικαιρότητα, εδώ και λίγο καιρό. Όχι για τον ίδιο καθαρά, αλλά για τη θέση του, εν γένει, στον Ολυμπιακό… Συνεχίζονται οι συζητήσεις και οι σκέψεις για άλλον ένα γκολκίπερ, αλλά ο Τόμς Βατσλίκ έδειξε με την απόδοσή του, ότι είναι στην πρώτη γραμμή.

Ο Βατσλίκα ήλεγξε γενικά το τέρμα του, καθοδήγησε σωστά την άμυνά του και έδειξε ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Έκανε καλές επεμβάσεις, έκανε καίριες επεμβάσεις. Και ειδικά στο φινάλε, στο σουτ του Τσέρι, ο Βατσλίκ έκανε τρομερή απόκρουση, κρατώντας το 1-1 και δίνοντας στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να ψάχνει νίκη και όχι νίκη με συγκεκριμένα γκολ και άνω. Σημαντικό, βεβαίως…

Ο Βατσλίκ παραμένει σταθερός, καίριος και εκεί όπου ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται, είναι παρών. Σταθερά παρών. Και ήρεμος. Βγάζει μια ηρεμία στο παιχνίδι του, ο Βατσλίκ, την οποία η ομάδα χρειάζεται σταθερά και δίχως… εκπτώσεις.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης