Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα δικά του πόδια παραμένει η πρόκριση

Στα δικά του πόδια παραμένει η πρόκριση
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 01:11

Μέχρι το 91’, και ας μην έπαιξε καλά, ο Ολυμπιακός κρατούσε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη, όμως, το γκολ της Μακάμπι Χάιφα, με μεγάλη δόση τύχης, στο 92’, άλλαξε τα δεδομένα και δυσκόλεψε τα πράγματα. Εννοείται, όμως, ότι δεν έχει κριθεί κάτι ακόμη. Και εννοείται ότι η μπάλα και η πρόκριση είναι ακόμα στα πόδια του Ολυμπιακού.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν παρουσίασε καλή εικόνα και έδωσε δικαιώματα. Ακόμη κι έτσι, έφτασε κοντά στη νίκη, αλλά δεν στάθηκε τυχερός στο φινάλε και την έχασε μέσα από τα χέρια του. Κάπως έτσι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, περιπλέκει την κατάσταση. Και τον «αναγκάζει» να ψάξει το/τα γκολ που θα του φέρει τη νίκη και την πρόκριση.

Επίσης, είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να διορθώσει αρκετά πράγματα και να κάνει το αυτονόητο. Και αυτό δεν είναι κάτι άλλο πέρα από την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League. Και εννοείται ότι πρέπει να βγουν μπροστά όλοι, όσοι περισσότεροι παίκτες γίνεται. Κανείς δεν περισσεύει τώρα.

Ακόμη κι έτσι, ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια. Η πρόκριση παραμένει στα δικά του πόδια. Θρύλε, γερά!

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης