Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραπαπάς έβγαλε στη σέντρα Μπαλτάκο και ΑΕΚ

Ο Καραπαπάς έβγαλε στη σέντρα Μπαλτάκο και ΑΕΚ
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 22:32

Χείμαρρος ήταν και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, της οποίας είναι μέλος, στη διάρκεια της συζήτησης για να βάλει ο Μπαλτάκος τον Μπένετ πρόεδρο στην ΚΕΔ. Ποιος είδε τον Καραπαπά και δεν τον φοβήθηκε στη διάρκεια της συζήτησης για τη λήψη απόφασης για την ΚΕΔ καθώς κατηγόρησε τον Μπαλτάκο ότι είναι στη... γραμμή της ΑΕΚ.

Καραπαπάς: «Γιατί διάλεξες αυτό που θέλει η ΑΕΚ και όχι αυτό που θέλουν οι 11 ομάδες; Πες μας έστω ένα επιχείρημα. Γιατί κύριε Μπαλτάκο τόσες μέρες μας λες ότι κανείς δεν γνωρίζει τον Μπένετ στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Εσύ που προέρχεσαι από το μπάσκετ που τον ήξερες και τον διάλεξες; Σε ρωτάμε τόσες μέρες και δεν απαντάς; Αντε να είμαι καλόπιστος, που φυσικά δεν είμαι και να πιστέψω ότι δεν είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Μπαλτάκος: «Ξέρω ότι οι δυο από τους big 4 δεν ήθελαν τον Κλάτενμπεργκ».

Καραπαπάς: «Με αυτά που λες δεν υπολογίζεις όλες τις ομάδες της Super League. Πως εξηγείται ότι αγκαλιάζεις με θέρμη αυτό που θέλει το 25% που εκπροσωπούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους φιλάθλους και όχι το 75% που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;»

Αφού ο Μπαλτάκος στριμώχτηκε για τα καλά, το μόνο που κατάφερε να πει είναι: «Ισως πρέπει να βρούμε ένα κοινό τόπο να αποφύγουμε τις συγκρούσεις».

Για να περνάει εύκολα αυτά που θέλουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

Διαβάστε επίσης