Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει Λέιντνερ ο Ολυμπιακός» (photo, video)

«Κλείνει Λέιντνερ ο Ολυμπιακός» (photo, video)
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 13:24

Αριστερό μπακ φαίνεται πως βρήκε ο Ολυμπιακός. Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντορόν Λέιντνερ, του 20χρονου διεθνούς Ισραηλινού αμυντικού που ανήκει στη Χάποελ Τελ Αβίβ!

Μάλιστα, στο Ισραήλ αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, την ώρα που ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως το ποσό που αξιώνει η ομάδα από το Ισραήλ είναι 2 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Λέιντνερ!

Ενδιαφέρον φημολογείται ότι έχουν δείξει οι ιταλικές Σασουόλο, Μπολόνια και η αυστριακή Αούστρια Βιέννης, όμως, ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για να κάνει δικό του ένα σούπερ ταλέντο.

«Ο διεθνής Ισραηλινός αμυντικός της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ντορόν Λέιντνερ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Ο αμυντικός που είναι στην προετοιμασία της Χάποελ στη Σερβία, συμφώνησε με τους προσωπικούς του όρους και τις επόμενες ώρες η Χάποελ θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Φαίνεται πως μιλάμε για ένα ποσό πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρεται.

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Ντορόν Λέιντνερ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης