Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορυφαίος στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα για τον Ιούνιο ο Σκάρπα!

Κορυφαίος στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα για τον Ιούνιο ο Σκάρπα!
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 20:44

O Γκουστάβο Σκάρπα θα φοράει, όπως όλα δείχνουν, τη φανέλα του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, για την ώρα, αγωνίζεται με την Παλμέιρας, η οποία χθες, Κυριακή (24/7) αντιμετώπισε εντός έδρας την Ιντερνασιονάλ. Ο Σκάρπα αγωνίστηκε ξανά βασικός και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

Στις αρχές του μήνα, ο 28χρονος χαφ κέρδισε, με τις εμφανίσεις του, μια θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος Βραζιλίας για τον μήνα Ιούνιο! Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του «uol.com», o Λατινοαμερικάνος άσος αναδείχτηκε και ο κορυφαίος παίκτης για τον έκτο μήνα του χρόνου, μετά από ψηφοφορία στα social media του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος!

Τα στατιστικά του ήταν εξαιρετικά, αφού ουσιαστικά ήταν ο παίκτης που «χάρισε» τους 14 από τους 18 πόντους της Παλμέιρας, με συμμετοχή σε έξι τέρματα για την ομάδα του, στα ισάριθμα ματς που προαναφέραμε.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει όσο πιο… άμεσα τον Σκάρπα στον Πειραιά, ωστόσο «εμπόδιο» αποτελεί ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν θέλει να χάσει τον κορυφαίο παίκτη του, τώρα.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης