Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπέντο: «Μειονέκτημα για την Νότια Κορέα η απουσία του Ιν-Μπέομ»

Μπέντο: «Μειονέκτημα για την Νότια Κορέα η απουσία του Ιν-Μπέομ»
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 21:19

Ο Παόλο Μπέντο είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Νότιας Κορέας, του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος, γνωστός από τη «θητεία» του στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην απουσία του Νοτιοκορεάτη μέσου από την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας την πλεονέκτημα για τον αντίπαλο και συγκεκριμένα, για την Ιαπωνία!

Ο Ιν-Μπέομ αποχώρησε από την Εθνική της πατρίδας του, για να μεταγραφεί στον Θρύλο. Και έτσι, ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οι δύο ομάδες, το επόμενο παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορούμε να το συγκρίνουμε με το προηγούμενο. Ας κάνουν τις αναλύσεις οι δημοσιογράφοι. Η Ιαπωνία είναι ένας ισχυρός αντίπαλος και το γεγονός πως ο Χουάνγκ θα απουσιάζει, είναι μια πολύ συμφέρουσα κατάσταση για τον αντίπαλο μας, ωστόσο εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το τρίποντο».

Υπενθυμίζεται, ότι αυτή την περίοδο η Νότια Κορέα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Ανατολικής Ασίας, με τον Μπέντο να μην υπολογίζει, πλέον, στις υπηρεσίες του βασικού του μέσου, Ιν-Μπέομ.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης

Κλείσε θέση στον Ναό!

Κλείσε θέση στον Ναό!

Ενημέρωση για τα «μαγικά χαρτάκια» του Ολυμπιακός-Μακάμπι, αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας.