Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 23:49

Πανέτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς (1-1) με την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7, 22:00), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός! Η ώρα σχεδόν έφτασε. Ένα ακόμα ευρωπαϊκό «ραντεβού» για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν με τον κόσμο στο πλευρό τους, για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Σε έναν γεμάτο Ναό, όπως αναμένεται. Σε ένα γήπεδο που θα «βράζει», δίνοντας έξτρα ώθηση στην ομάδα!

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη, για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Για να κάνει ένα ακόμα βήμα, για τα «αστέρια», τους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι ο στόχος του και για αυτό θα τα δώσει όλα, αύριο!

Στο πρώτο ματς στο Ισραήλ, η εικόνα των Πειραιωτών δεν ήταν και η καλύτερη. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, εγγυήθηκε καλύτερη εικόνα αύριο, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Περισσότερη δημιουργία, μεγαλύτερη πίεση. Το σημαντικότερο, όμως, είναι το πάθος! Η θέληση για νίκη και πρόκριση. Με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν, κόντρα στους «πράσινους» του Ισραήλ. Και θα μπουν δυνατά. Με το… μαχαίρι στα δόντια!

Όσον αφορά στο πιθανό αρχικό σχήμα του Θρύλου; Όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός θα παίξει σύστημα 4-2-3-1, με στόχο να παρουσιαστεί πιο επιθετικά. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βάτσλικ, ενώ στην άμυνα από δεξιά ως τα αριστερά, οι Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο, όπως φαίνεται, θα δούμε «δίδυμο» Εμβιλά-Μαντί Καμαρά, ενώ μπροστά, σε ρόλο επιτελικού μέσου, τον Ζινκερνάγκελ. Αριστερά στα «φτερά» θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης