Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ απόψε! (video)

ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ απόψε! (video)
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 16:29

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Λίγες ώρες έμειναν! Απόψε (22/7, 22:00) ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» της μεγάλη ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν με τους πρωταθλητές Ισραήλ στο «Κάστρο» τους, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ο Θρύλος, κόντρα στους Ισραηλινούς, θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του. Θα «πέσει» στη «μάχη» με το μεγάλο του «όπλο», τους απίστευτους οπαδούς του! Στην έδρα του. Στο γήπεδο του. Στο Καραϊσκάκη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να είναι εκεί, στο «σπίτι» του, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πρέπει να είναι ο… 12ος παίκτης της ομάδας του Πειραιά! Με πάθος, «τρέλα», φωνή, τραγούδι για 90 λεπτά. Οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να δώσουν το «παρών» στη μεγάλη ρεβάνς με τους «πράσινους» του Ισραήλ, για να «σπρώξουν» την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον πολυπόθητο στόχο της, στο δεύτερο, από τα έξι βήματα, για τα «αστέρια».

Ραντεβού απόψε στον Ναό, λοιπόν. Ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού! Για να φωνάξουμε: «Και το βράδυ, το βραδάκι…».

Δείτε το βίντεο του «ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ» και μπείτε στο… κλίμα, για τη μεγάλη «μάχη» στο Φάληρο…

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης