Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα της Θύρας 7 στον Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρο!

Το μήνυμα της Θύρας 7 στον Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρο!
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 11:14

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες (28/7) στο gavros.gr, αντιπροσωπεία από τη Θύρα 7 μετέβη στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και μίλησε στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο λόγος, η ταπεινωτική ήττα (0-4) και η άσχημη εμφάνιση του Θρύλου κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Θύρα 7 τόνισε στους παίκτες τη σημασία της ερυθρόλευκης φανέλας και παράλληλα, έστειλε το μήνυμα της στον Πορτογάλο προπονητή: «Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, αλλά ο κύκλος σου έχει κλείσει και πρέπει να αποχωρήσεις από την ομάδα». Και φυσικά, δεν είναι μόνο η άποψη της Θύρας 7, αλλά γενικά, της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού.

Ξεκάθαρο, λοιπόν, το μήνυμα των οπαδών του Θρύλου προς τον Πορτογάλο τεχνικό. Πρέπει και ο ίδιος ο κόουτς να «μπει» στη θέση των οπαδών του Ολυμπιακού. Να καταλάβει, πως νιώθουν. Πολλοί δεν κοιμήθηκαν μετά τη βαριά ήττα από την ομάδα του Ισραήλ. Πολλοί «ζουν και αναπνέουν» για τον Θρύλο.

Πάντως, όπως φαίνεται, θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με το θέμα της παραμονής του Μαρτίνς στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές, με στόχο τη βελτίωση του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης