Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Ολυμπιακός κοιτάζει Μπουανγκά! (video)

O Ολυμπιακός κοιτάζει Μπουανγκά! (video)
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 14:14

Ο Ολυμπιακός κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, για την ενίσχυση του, με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνα του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του εκρηκτικού Ντένις Μπουάνγκα.

Ο 27χρονος διεθνής με την Γκαμπόν (με γαλλικό διαβατήριο) ανήκει στην Σεντ Ετιέν, κοστολογείται με οκτώ εκατομμύρια ευρώ στο «Transfermarkt» και φέρεται να ενδιαφέρει τον Θρύλο.

Την περασμένη σεζόν, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών μέτρησε 34 συμμετοχές με την Σεντ Ετιέν στην Ligue 1, με εννιά γκολ και έξι ασίστ. Με τη γαλλική ομάδα, ο Μπουανγκά έχει καταγράψει 109 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 28 τέρματα και έχει «φτιάξει» 15 ακόμα. Συνολικά στην καριέρα του, ο 27χρονος άσος μετράει 249 ματς, με 74 γκολ και 31 ασίστ, ενώ με την Εθνική Γκαμπόν 32 συμμετοχές (επτά τέρματα).

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης